Om Caretech |  Projektetablering  |  Projekter  |  Set & Sket
Oversigt
Net4Care
Kontaktpersoner:

Net4Care projektet vil accelerere udviklingen og leveringen af skalerbare og billigere sundhedsservices og skabe et nyt marked for (infrastruktur) moduler til sådanne services. Projektet skaber herved en forretningsmæssig værdi for private virksomheder, som gennem deres (nye) produkter og services, er med til at skabe en øget værdi for sundhedsvæsenet samt patient/borgere.

Net4Care vil udvikle en række modeller med et sæt af arkitekturer og grænseflader for telemedicinske løsninger og modeller for IKT-understøttet organisering på tværs af eksisterende afdelinger, hospitaler og sektorer. Disse modeller skal støtte virksomheder, hospitaler og regioner i effektivt at udvikle, implementere og drifte nye telemedicinske løsninger.

De private firmaer vil ydermere i samarbejde med Net4Care arbejde med at udvikle rådgivning vedr. integrering både på teknisk og organisatorisk plan, en national sundhedsservice netbutik, sundheds-app’s til netbutikken, supportvirksomhed med fokus på det tekniske såvel som det sundhedsmæssige.

Download faktaark om Net4Care (pdf).
Læs om Net4Care platform på net4care.org.

Projektet er afsluttet.

Download evalueringsrapport om Net4Care (pdf).

Partnere: Datalogisk Institut, Aarhus Universitet; Datalogisk Institut, Københavns Universitet; Caretech Innovation
Projektperiode: 1. oktober 2010 - 30. september 2012
Caretech budget: 3.750.000 kr.

Caretech Innovation * kontakt@caretechinnovation.dk * sidst opdateret 30-oct-12